AKTIVE MEDLEM


Cinema Neuf er fullstendig drevet av frivillig arbeid fra våre flotte aktive medlemmer! Aktive er med på å bestemme hvilke filmer vi skal se og sørger for at visningene skjer som de skal –fra leiing av filmruller; markedsføring; billetsalg; helt til film-maskinering– alt er mulig takket være våre medlemmer!

I grove trekk, kan gruppa deles inn i fem "undergrupper". Tre av disse gruppene er redaksjonene for de forskjellige visningsdagene; mandag, tirsdag og torsdag. Disse bestemmer hvilke filmer som skal vises hos oss, og er ansvarlige for disse visningene. Vi har også maskinist-gruppa, som er for alle som vil være med på visninger av analog film. Til slutt har vi PR-gruppa, som sørger for at folket får høre om visnigene våre!

Men ikke alle aktive hører til noen av disse; vi har økonomiansvarlige, produksjonassistenter, teknisk ansvarlige, og mer! Det er et mangfold av muligheter til å bidra hos oss for aktive! Cinema Neuf sitt styre er også aktive medlemmer, som tar beslutninger basert på hva de aktive medlemmene ønsker!

Selv om vi har disse gruppene, er alle aktive mer enn velkomne til å bli med på alt de føler for, og som aktiv kan du også komme på alle visningene vi har! Ønsker du å bli aktiv i Cinema Neuf, er det bare å møte opp på en visning, og snakke med en av oss der!

Redaksjonene

Supermandag

Vi tenker at mandager ofte kan være litt kjipe; tilbake til hverdagen etter en flott helg –tilbake til støyet, mundaniteten og monotonien..
Derfor prøver vi å kontre dette på Cinema Neuf; vi vil prøve å gjøre mandagen din SUPER.
Hos Supermandag viser vi filmer du kanskje har hørt om før, men enda ikke har sett!

Tidsbilde

På tirsdager vektlegger vi smale, nisjefilmer, som kanskje aldri før har blitt vist i Norge. Vi har visninger av tidligere bannlyste filmer, eksperimentelle kunstfilmer, uavhengige dokumenterer, og mye mer.
På Tidsbilde viser vi mye fra internasjonale skapere –vi prøver å skaffe et bredt utvalg fra alle krinker og kroker på jorden.

Filmrull-torsdag

Hver torsdag dyrker vi en av klubbens største forkjærligheter; analog filmrull.
Analog filmrull har en iboende sjarm som ikke finnes i moderne medium - formatets støy og tekstur gir det et slags liv og ærbødighet, som rett-og-slett ikke kan finnes i digitale medium.
Filmene vi viser på Filmrull-torsdag er som oftest Norske filmer, fra lavmælte komedier til historisk drama